Könyvborító és illusztrációk

2010. szeptember 12. 14:15 - fulopmiklos

Kicsit megkésve számolok be egy felkérésről, amely egy könyvborító és néhány illusztráció elkészítésére vonatkozott. A 81. Ünnepi Könyvhéten bemutatkozó novelláskötet Albert Béla tollából került a lapokra és Szilánkok címmel jelent meg. A borítón és a belíveken található tus-akvarell rajzok az én munkáim. Mindenkinek ajánlom szeretettel a könyvet.

albert-bela-szilankok-illusztracio.jpg

„Albert Béla 1942-ben született, fizikus végzettségű, de az irodalom és a zene aktív művelése is élete részévé vált. Négy elbeszélést tartalmazó első kötete, A Képmás 2006-ban jelent meg. A Szilánkok novellagyűjtemény, történéseit, eseményeit, epizódjait – amint a szerző írja – az Élet Fájáról tördelte, amelyeket azután írói képzeletébe ágyazott. Mert az író vallja: nincs jobb elbeszélő, mint a valóság.

A könyv színes írások foglalata. Találhatunk benne elgondolkodtató, emberi gyarlóságot, társadalmi fonákságot feltáró történeteket, humoros, groteszk helyzeteket, de nem hiányzik belőle a szerelem és erotika nyílt, ám finom rajzolatú megjelenítése sem.

Ajánljuk a kötetet mindazoknak, akik e sokszínű világba kívánnak bepillantani.”

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr178667594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása