Interjú: Gálvölgyi János műsorának témája a kortárs festészet volt

2010. október 15. 14:44 - fulopmiklos

A Klub Rádió Ötös - A beszélgetőtárs című aktuális közéleti kérdésekkel foglalkozó műsorának 2010. október 15-i adásának témája a kortárs festészet volt, amelyben két órán át Gálvölgyi János színművész vezetésével próbálták a megkérdezettek körbejárni ezt a bonyolult és összetett kérdést. A műsorban megszólat Soós Nóra és Győri Márton festőházaspár, Virág Judit galériatulajdonos és műkereskedő, Csányi Vilmos etológus professzor és Fülöp Miklós festőművész.

galvolgyi.jpg

A műsor teljes anyaga meghallgatható a Klub Rádió honlapján.

A műsorból kivágott, velem készült beszélgetés pedig az alábbi linken:

Klub Rádió 2010-10-15

Klub Rádió: Ötös - A beszélgetőtárs

Öt közismert személyiség, öt látásmód, öt kérdezési stílus, öt világkép naponta váltva egymást lesznek a műsorvezetők hétköznapokon délelőtt. Jól ismert szereplők ők a közéletben és a rádiókban is. Öten, riporterek, szerkesztők, közéleti szereplők, médiaszemélyiségek, színészek, akik végre teret kapnak, hogy kiapadhatatlan kíváncsiságukat rendszeresen kielégíthessék - élő adásban munkanapokon délelőtt, a Klubrádióban. Az öt beszélgetőtárs Bakács Tibor, Gálvölgyi János, Havas Henrik, Krecz Tibor és Kuncze Gabor.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr348667660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása