Nagyvárosi remények - kiállítás a Hunnia Bisztróban

2011. április 21. 15:30 - fulopmiklos

2011. április 20-án megnyilt a Nagyvárosi remények című kiállításom a Hunnia Art Bisztróban, amelyre mindenkit szeretettel invitálok, az alkotásaim május végéig tekinthetők meg.

hunnia-bisztro-nagyvarosi-remenyek-fulop-miklos-kiallitas-1.jpg

A 168 óra így ír a kiállításról:

"Hétköznapi helyzeteket ábrázol, mégis rácsodálkozunk, témáit mindannyian ismerjük, mégis újként hatnak a képei. Fülöp Miklós festményein a nagyváros köszön vissza, legyen az Budapest, Róma vagy épp New York. A nagyváros, amely csak ritkán mutatja idillikus oldalát és sokkal inkább ködös, esős, havas és szürke. A képek mégis pozitívan hatnak, mert mindenütt jelen van a remény.

A nagyváros forgataga lüktet körülöttünk, autók dudálnak ránk és fényszórók villannak felénk: izgalmas alkotások, amelyek cseppet sem hétköznapiak. Ismeretlenül is ismerős helyek és ismerős utcák ismeretlen vonásai ezek, melyekre jól esik rácsodálkozni. Pocsolyákban tükröződő valóság, amely nagyvárosi reményekkel tölti meg szívünket.

A kiállítás megtekinthető május végéig a Hunnia Art Bisztróban az V. kerületben a Bank u. 5. szám alatt, az Arany János utcai metrómegállótól egy percre."

Forrás: 168 óra

hunnia-bisztro-nagyvarosi-remenyek-fulop-miklos-kiallitas-2.jpg

hunnia-bisztro-nagyvarosi-remenyek-fulop-miklos-kiallitas-3.jpg

hunnia-bisztro-nagyvarosi-remenyek-fulop-miklos-kiallitas-4.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr268667732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása