Meghívó: egy percnyi pihenő

2011. október 05. 15:37 - fulopmiklos

Igaz, hogy az utóbbi időben az életemben kissé háttérbe szorult a festészet, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne napirenden. Egyébként is jellemző, hogy a nyaraimat főként a sport és az utazás határozza meg, ám az ősz ismét a vászon elé ültet és az évnek a hűvösebbik szakasza rendre a festésről szól. Lassan véget ér a vénasszonyok nyara, ami már így is szokatlanul hosszúra nyúlt és akarva-akaratlanul megérkeznek a hűvös napok, amelyek a nappalokat is egyre rövidebbre szabják, az egyre hűlő és mind hosszabb esték pedig újabb alkotásokat szűlnek...

cafe-vian-kiallitas-2.jpg

A festés évszakjainak érkeztét ezúttal egy kiállítással köszöntöm, amelyre szeretettel meghívok minden barátomat, ismerősömet és ismeretlen érdeklődőt. Az Egy percnyi pihenő című kiállításom 2011. október 4-én nyílt és október hónapban tekinthető meg a Liszt Ferenc téren található a Café Vian Étteremben.

Nem is tanácsolhatnék mást mint, hogy pihenjen meg mindenki egy percre a képeim alatt egy gőzölgő kávé mellett a Liszt Ferenc tér egyik meghatározó étterem-kávézójában, az utánozhatatlan hangulatú Café Vianban!

cafe-vian-kiallitas-1.jpg

cafe-vian-kiallitas-3.jpg

cafe-vian-kiallitas-4.jpg

cafe-vian-kiallitas-5.jpg

cafe-vian-kiallitas-6.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr788667762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása