Van képük hozzá!

2011. december 15. 15:42 - fulopmiklos

2011. februárjában indult útjára egy kiállítás-sorozat, amely kezdetben a Hunnia Art Bisztró falain adott lehetőséget a tehetséges művészeknek a bemutatkozásra. Elsősorban a kiállításokat szervező alkotótársam Fátrai László érdeme, hogy a sorozat valóban sorozattá lett.

hunnia-bisztro-nagyvarosi-remenyek-fulop-miklos-kiallitas-3.jpg

Ebben az évben 19 kiállítás került megrendezésre úgy, hogy idő közben a kiállító helyek száma is bővült és kiegészült a Cafe Vian étteremmel a Liszt Ferenc téren és a Gozsdu Vian kávézóval a Király utcában.

Az évet egy közös kiállítással búcsúztatjuk azokkal alkotókkal, akik hozzám hasonlóan a H.A.B.-ban is bemutatták az alkotásaikat. A kiállítás egy nagyszerű évet hivatott lezárni és egyben előrevetíteni a hasonlóan sikeres folytatást.

Ezúton szeretnék meghívni minden kedves érdeklődőt 2011. december 16-án 18 órára, a Hunniába. Ritkán lehet ennyi egymástól merőben eltérő, ám a művészet által kapcsolatban álló, merész, elhivatott és a festészet iránt alázattal viseltető emberrel egy helyen találkozni. Az csak HAB a tortán, hogy a műveik is megtekinthetők.

A kiállító művészek:

Bányai Brigitta
Bedőcs Zsolt
ifj. Béres Ferenc
Fátrai László
Fenyvesi Edit
Fülöp Miklós
Lakatos Verocs
Mazán Mihály
Pekó Zsolt

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr858667788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása