Októberben ismét KÉP A FALON kiállítás

2010. szeptember 10. 14:08 - fulopmiklos

Ezúttal nem mint kiállító művész, hanem mint szervező egyengetem a KÉP FALON kiállítást. A 2008 nyarán általam útjára indított festőművészeti honlap alkotóival idén júliusban léptünk először együtt a nagyérdemű elé, amikor közös kiállításon tizen mutattuk be az alkotásainkat. A Kertész29 Galériában rendezett kiállítás megnyitóját hatalmas érdeklődés övezte és több mint másfélszáz vendég jelent meg és nem túlzás azt állítani, hogy az utcán állt a tömeg.

kertesz29-galeria-kep-a-falon-kiallitas-1.jpg

Mind a nagyközönség, mind a média érdeklődése, valamint a honlapon közösséget alkotó művészek igénye egyértelműsítette, hogy a folytatás nem maradhat el:

Igazából gondolkodni sem kellett a dolgon, egyértelmű volt, hogy tovább ütjük a vasat, hiszen olyan ritka manapság, hogy kortárs művészek sikeréről számolhatunk be. Az elképzelések szerint fél évenkénti, őszi-tavaszi ciklusban rendeznénk meg az immáron sorozattá bővülő KÉP A FALON kiállítást.

Az elhatározást tett követte, már csak a kiállító csapat összeválogatása volt hátra, akik a honlapon megtalálható több mint 900 művész közül kerültek ki. A válogatás feladata rám és Horváth Tamás festőművészre hárult, aki a galéria képviseletében segített. Természetesen, cél volt, hogy ismét kiváló művészek, változatos munkái kerüljenek a falakra. Októberben a KÉP A FALON második kiállításán az alábbi alkotók festményeit tekinthetik meg az érdeklődők:

• Belánszky-Demkó Beáta
• Boros Andrea
• Csorba Anikó
• Kósa Csaba
• Nagy Lajos
• Nimcsevity Anna
• Papp Norbert
• Suhaj Zoltán
• Szigeti Márta
• Zerényi László

A kiállításnak ezúttal is a Kerész29 Galéria ad otthon, hiszen a galéria vezetőivel hosszútávú együttműködést tervezünk. A működőképes koncepció minden szereplő – a kiállító művészek, a galéria és a weboldal – előnyére válik, de persze a legnagyobb nyertesek azok lesznek, akik élőben is megtekintik a nem mindennapi kiállítást.

A megnyitó október 2-án 18 órai kezdettel lesz és a kiállítás október 16-ig tekinthető meg a Kertész utca 29. alatt található galériában, a kiállítást Herczeg Zoltán divattervező nyitja meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festmenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr978667562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása